Automotive vacatures zoeken

Automotive vacatures en HRM-adviesbureau voor de automotive branche!

Heiwegen Consultancy is al sinds 1992 dé specialist als het gaat om werving, selectie en ontwikkeling van medewerkers binnen de automotive-branche.

Heiwegen heeft 25-jarig bestaan groots gevierd

HR Quick Scan

Met de introductie van de HR Quick Scan breidt Heiwegen Consultancy de dienstverlening voor organisaties binnen de automotive-branche verder uit. Heiwegen Consultancy heeft geconstateerd dat veel bedrijven behoorlijke risico’s lopen zonder dat ze dat zelf weten. Nieuwe wettelijke regelingen, wijzigingen in bijvoorbeeld het arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en Arbo-regelgeving, worden regelmatig niet goed opgevolgd. Hierdoor kan een organisatie voor onverwachte kosten komen te staan. Om deze risico’s in kaart te brengen, maar vooral te beperken, heeft Heiwegen Consultancy een gemakkelijk toepasbare scan ontwikkeld.

Doe snel en gemakkelijk de HR Quick Scan Test

Facility Scan

Per 1 oktober is Facility Scan business partner geworden van Heiwegen Consultancy. Met deze samenwerking wil Heiwegen haar klanten nog meer toegevoegde waarde bieden door een platform te bieden voor een aantal geselecteerde business partners die allemaal op hun eigen vakgebied tot de absolute top horen. Heiwegen staat ook in voor de kwaliteit van de dienstverlening van Facility Scan. Lees hier verder...

Powered by OTYS